✅KREM OCHRONA UV BEAUTY OF JOSEON SPF 50 NA DZIEŃ 50 ML
➡️ Krem zawiera składniki, które odżywiają i wygładzają skórę, jednocześnie zapewniając wysoką ochronę przed szkodliwym promieniowaniem słonecznym na poziomie SPF50+ PA++++. Dzięki przyjemnej, lekkiej konsystencji krem szybko się wchłania, nie wybielając skóry. Zawarte w nim filtry chemiczne pochłaniają promieniowanie UV, co zwiększa ochronę przed słońcem. Dodatkowo, bioferment bakterii kwasu mlekowego nawilża skórę i zapobiega powstawaniu zmian trądzikowych.
✅Jak używać:
➡️Nałóż odpowiednią ilość kremu z filtrem przeciwsłonecznym na skórę 10–20 minut przed wyjściem lub nałożeniem makijażu, jako ostatni krok rutynowej pielęgnacji skóry.
✅Aktywne składniki:
- Ekstrakt z ryżu: odżywia i wygładza skórę, spowalnia procesy starzenia oraz poprawia poziom nawilżenia
- Filtry chemiczne: chronią skórę przed promieniowaniem UV
- Bioferment bakterii kwasu mlekowego: poprawia kondycję skóry i zapobiega namnażaniu się szkodliwych bakterii na powierzchni skóry
- Adenozyna: poprawia jędrność i wygładza skórę
- Witamina E: odżywia skórę, poprawia jej nawilżenie i eliminuje wolne rodniki
✅ Lekka formuła i wygodna aplikacja
➡️ Krem cechuje się bardzo lekką formułą, co zapewnia wygodną aplikację. Idealnie nadaje się jako baza pod makijaż, dzięki czemu skóra pozostaje gładka i chroniona przez cały dzień.
✅Składniki:
Woda, ekstrakt Oryza Sativa (ryż) (30%), adypinian dibutylu, propanodiol, benzoesan dietyloaminohydroksybenzoiloheksylu, polimetylosilseskwioksan, etyloheksylotriazon, niacynamid, metylenobis-benzotriazoli tetrametylobutylofenol, kokokaprylan/kaprynian, kaprylometikon, dietyloheksylobutamidotriazon, gliceryna, glikol butylenowy, ekstrakt z kiełków Oryza Sativa (ryż), ekstrakt z liści Camellia Sinensis, Lactobacillus/ekstrakt z fermentacji dyni, Bacillus/ekstrakt z fermentacji soi, ekstrakt z Saccharum Officinarum (trzciny cukrowej), ekstrakt Macrocystis Pyrifera (kelp), ekstrakt z owoców Cocos Nucifera (kokos), ekstrakt z korzenia żeń-szenia Panax, ekstrakt z liści Camellia Sinensis, Monascus/ferment ryżowy, glikol pentylenowy, alkohol behenylowy, poliakrylan alkilu C10-30, distearynian poliglicerylo-3-metyloglukozy, glukozyd decylu, trometamina, karbomer, akrylany/akrylan alkilu C10-30, 1,2-heksanodiol, glutaminian stearoilu sodu, poliakrylan krospolimeru-6, etyloheksylogliceryna, adenozyna, guma ksantanowa, tokoferol, bakterie Lactobacillus/ferment ryżowy, fermentacja Aspergillus, Saccharomyces/filtrat fermentu ryżowego.