Zupa zagęszczona to pyszne danie dla czterech osób.
Składniki: woda, mięso wieprzowe z łopatki 11,8%, ziemniaki, buraki czerwone 8,8%, fasola, kapusta biała, koncentrat barszczu 2,9% [zagęszczony sok z buraków ćwikłowych 59,2%, woda, cukier, syrop glukozowo-fruktozowy, sól, regulator kwasowości – kwas cytrynowy, warzywa i ekstrakty warzywne (zawierają seler), przyprawy i ekstrakty przypraw, aromaty (zawierają seler, mleko), cebula, pietruszka, marchew, koncentrat pomidorowy, mąka pszenna, śmietana z mleka (śmietana, skrobia modyfikowana, stabilizatory: mączka chleba świętojańskiego, guma guar, pektyna), przyprawy (przyprawy, sól, ekstrakt drożdżowy, warzywa suszone, seler, aromat, częściowo utwardzony tłuszcz roślinny palmowy, skrobia kukurydziana modyfikowana, hydrolizat białka sojowego, wzmacniacze smaku: E 621 i E 635, barwnik: ryboflawiny, regulator kwasowości: kwas cytrynowy)].
Produkt może zawierać gorczycę i jaja.
Sposób przygotowania do spożycia: puszkę otworzyć, przełożyć zawartość konserwy do garnka, dodać przegotowaną wodę w ilości około 850 g; podgrzewać na wolnym ogniu od czasu do czasu mieszając
Przechowywać w temperaturze od 0oC do 25oC i wilgotności względnej otoczenia
Wyprodukowano w Polsce
Najlepiej spożyć przed: 28.03.2026 r. - ze względu na stałe dostawy termin ważności może być dłuższy niż podany w opisie.