Baton Frupp Jabłko Bez Glutenu Celiko 9G
za sztukę:
3,99 zł
ze sprzedawcą:
Zobacz wszystkie metody wysyłki.
Gwarancja na okres 12 miesięcy.
Ten produkt ma ograniczone prawo odstąpienia od umowy.
Parametry produktu
- Stan:
- Nowy
- Stan opakowania:
- oryginalne
- Marka:
- Frupp
- Nazwa handlowa:
- Baton liofilizowany z polskich jabłek
- Waga:
- 0.01
- Cechy dodatkowe:
- bez laktozy, wegańskie, wegetariańskie, wzbogacone sokiem owocowym
- Produkt nie zawiera:
- cukru, glutenu, konserwantów, laktozy
- EAN (GTIN):
- 5900038003491
Baton Frupp jabłko bez glutenu Celiko, 9g
Baton Frupp jabłko nie zawiera tłuszczu i soli, jest więc idealną przekąską pomiędzy posiłkami dla dzieci, a także dorosłych, którzy dbają o zdrową, zbilansowaną dietę. Produkt ma w składzie aż 8% wspomagającego układ trawienny błonnika. Wartość energetyczna jednej porcji to zaledwie 35 kcal, dlatego z powodzeniem może ona zastąpić wysokokaloryczne słodycze, na długo zapewniając uczucie sytości dzięki wartościowym składnikom. Liofilizowany baton nie zawiera glutenu, dlatego jest szczególnie polecany osobom cierpiącym na alergie pokarmowe.
Składniki:
jabłka (30%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca: pektyny
Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1530kJ/361kcalTłuszcz 0,2gw tym kwasy tłuszczowe nasycone 0gWęglowodany 85gw tym cukry 73gBłonnik 7,1gBiałko 1,5gSól* 0,2g* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu.
Alergeny:
Produkt może zawierać śladowe ilości dwutleneku siarki.
Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska
