Syrop Z Czarnej Porzeczki Bezglutenowy 355 G (280 Ml) - Krokus
Syrop Z Czarnej Porzeczki Bezglutenowy 355 G (280 Ml) - Krokus
Pełny opis przedmiotuza sztukę:
18,30 zł
ze sprzedawcą:
Zobacz wszystkie metody wysyłki.
Gwarancja na okres 12 miesięcy.
Ten produkt ma ograniczone prawo odstąpienia od umowy.
Parametry produktu
- Stan:
- Nowy
- Stan opakowania:
- oryginalne
- Marka:
- Krokus
- Nazwa handlowa:
- Syrop z czarnych porzeczek
- Pojemność:
- 280
- Cechy dodatkowe:
- wegetariańskie
- Produkt nie zawiera:
- konserwantów
- EAN (GTIN):
- 5906732626059
SKŁADNIKI
sok z czarnych porzeczek NFC (55 %), cukier.
OPIS
Nasz syrop to prawdziwy sok odsączony z owoców połączony z cukrem. Produkujemy syropy metodą naszych babć, to znaczy świeże owoce zasypujemy cukrem a kiedy puszczą sok zlewamy go do butelek. Jest to naturalny syrop, a nie jak większość dostępnych na rynku produktów - woda połączona z koncentratem i aromatami. Cała prawda o syropie wychodzi na jaw, jeśli pokusimy się o przeczytanie składu produktu, który chcemy kupić. Pamiętajmy, że zawsze na pierwszym miejscu w składzie znajduje się ten składnik, którego jest najwięcej w danym produkcie. W naszym syropie jest 55 % soku z czarnych porzeczek.
Syrop jest intensywny i słodki, dlatego do picia proponujemy rozcieńczać go z wodą w stosunku 1:10. Nadaje wyjątkowy aromat herbatom, świetnie sprawdza się, jako polewa do kasz, budyniu, naleśników, placuszków, racuszków, omletów, lodów i innych deserów. Sorbet wykonany z syropu jest również godny polecenia. Ostatnio bardzo popularne są kawy z dodatkiem syropów owocowych.
Syrop z czarnej porzeczki
- z soku odsączonego z owoców a nie z koncentratu
- rzadko spotykany smak
- produkowany tylko z soku z czarnej porzeczki i cukru
Produkt pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 ml
Wartość energetyczna: 1120 kJ/264 kcal
Tłuszcz: 0 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 64 g
Białko: 0,9 g
Sól: 0 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce.
