Orto d'Autore dżem 100% TRUSKAWKA LIGHT 230g
za sztukę:
15,90 zł
ze sprzedawcą:
Zobacz wszystkie metody wysyłki.
Gwarancja na okres 24 miesiące.
Ten produkt ma ograniczone prawo odstąpienia od umowy.
Parametry produktu
- Stan:
- Nowy
- Kod producenta:
- Orto d'Autore FRAGOLA LIGHT
- Stan opakowania:
- oryginalne
- Rodzaj:
- powidła
- Marka:
- inny
- Smak:
- truskawkowy
- Opakowanie:
- słoik
- Waga:
- 230
- Cechy dodatkowe:
- ekologiczne
- Produkt nie zawiera:
- antyzbrylaczy, barwników, cholesterolu, cukru, drożdży, glutenu, GMO, jajek, konserwantów, laktozy, nabiału, oleju palmowego, orzechów, pestek, pszenicy, soi, tłuszczy trans (utwardzanych)
- Nazwa handlowa:
- Orto d'Autore dżem Fragola 100% Light 230g
- EAN (GTIN):
- 8052787301261

Orto d’Autore to rodzinna farma w Molise, która produkuje przetwory owocowe, przeciery pomidorowe, sosy, pesto.
Każdego lata w Ururi, małym miasteczku w dolnym Molise, całe rodziny zbierały się, aby wyprodukować tradycyjny sos pomidorowy. Tradycję tę zawsze podzielała także rodzina D’Arienzo, doświadczeni hodowcy pomidorów i wielu innych specjałów Molise. W 2000 roku Angelica i Antonella, żony braci D’Arienzo, miały intuicję, by wzmocnić tę tradycję, dając życie Orto d’Autore.
Orto d’Autore ma solidny fundament, za którym stoi zjednoczona rodzina, której udało się zamienić pracę w pasję. Rodzina D'Arienzo może poszczycić się ogromnym doświadczeniem w dziedzinie rolnictwa, a dzięki więzi nawiązanej z tą fantastyczną ziemią, umiejętnością zachowania tradycji i pasji, nowe pokolenia dołączyły do tego, co zrodziła rodzinna tradycja i rozwijają się.

Dżem z linii LIGHT smaku TRUSKAWKI
Lekkie powidła 100% włoskich owoców z substancjami słodzącymi.
OBNIŻONA ZAWARTOŚĆ KALORII.
Na 100 g produktu przypada 100 g owoców. Przygotowywany wyłącznie z całych owoców.
Składniki: 100% włoska truskawka, sok z cytryny.
Substancje słodzące: erytrytol, syrop sorbitolowy.
Zagęstnik: pektyna.
Pochodzenie owoców: Włochy.
Masa netto: 230 g
LIGHT-67% kcal w porównaniu do bestsellerowych przetworów owocowych
Źródło: Unione Italiana Food
