Yerba Mate Pajarito Compuesta con Hierbas 2x500g 1kg
za sztukę:
49,99 zł
ze sprzedawcą:
Zobacz wszystkie metody wysyłki.
Gwarancja na okres 24 miesiące.
Masz 14 dni na odstąpienie od umowy.
Parametry produktu
- Stan:
- Nowy
- Kod producenta:
- 1333
- Stan opakowania:
- oryginalne
- Marka:
- Pajarito
- Nazwa handlowa:
- Compuesta con Hierbas
- Waga:
- 0.5
- Cechy dodatkowe:
- bez laktozy, niskotłuszczowe, wegańskie, wegetariańskie
- Produkt nie zawiera:
- barwników, cukru, GMO, jajek, konserwantów, laktozy, nabiału
- EAN (GTIN):
- 7840013000337
2x Yerba Mate Pajarito Compuesta con Hierbas 500g
Klasyczna yerba mate Pajarito z dodatkiem aromatycznych ziół(10%): burrito, mięty pieprzowej i cedronu.
Pajarito Hierbas nie tylko mocno pobudza, ale także orzeźwia w gorące dni. Dzięki czemu jest dobra do picia zarówno na ciepło i na zimno(terere). Do przygotowania yerba mate terere polecamy również soki owocowe(np. sok z pomarańczy czy cytryny), które dodają wyjątkowego smaku i aromatu tak sporządzonej mate.
Ta ziołowa odmiana Pajarito ma również właściwości wspomagające odchudzanie i pomoże zrzucić parę zbędnych kilogramów.
Wszystkie mate marki Pajarito cieszą się dużym uznaniem na rozwijającym się polskim rynku yerba mate. W swojej ofercie Pajarito posiada wiele innych gatunków owocowych, klasycznych czy ziołowych mate.
Opakowanie - 500g
Kraj pochodzenia - Paragwaj

♨️Sposób przygotowania na ciepło♨️:
- wsyp susz yerba mate do naczynka (1/3 - 3/4 objętości naczynia)
- przykryj naczynie dłonią, odwróć i potrząśnij kilka razy,
- postaw naczynie,
- wlej wodę o temperaturze około 60 stopni Celsjusza (mniej niż połowę naczynia)
- włóż bombillę do naczynia w miejscu, gdzie jest najwięcej wolnej przestrzeni,
- dolej gorącej, ale nie wrzącej wody (75 stopni Celsjusza)
- po około 3-5 minutach można pić gotową yerbę.
❄️Sposób przygotowania terere (na zimno)❄️:
- wsyp susz yerba mate do naczynka (1/3 - 3/4 objętości naczynia)
- przykryj naczynie dłonią, odwróć i potrząśnij kilka razy,
- postaw naczynie,
- dodaj parę kostek lodu
- wlej zimną wodę (mniej niż połowę naczynia)
- włóż bombillę do naczynia w miejscu, gdzie jest najwięcej wolnej przestrzeni,
- dolej zimnej wody,
- odstaw naczynie na kilka (około 5-7) minut, by uwolnić smak i aromat yerby, po tym czasie będzie gotowa
